Φιλτράρισμα κατά

Τιμή

 • 18,00 € - 183,00 €

Χρώμα

Υλικό κατασκευής

Διάμετρος

Κατηγορία

ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΣΕ

ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥΣ

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας που θα ανανεώσει τον χώρο σας.

Δείτε μια ποικιλία από μεγάλες και μικρότερες εταιρείες, με διασφαλισμένη την υψηλή ποιότητα και τις οικονομικές τιμές ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Υπάρχουν 194 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-60 από σύνολο 194

Ενεργά φίλτρα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-60 από σύνολο 194

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

 • 1. Ποιο Κουρτινόξυλο να διαλέξω;

  Το ποιο κουρτινόξυλο θα διαλέξετε είναι καθαρά υποκειμενικό. Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ποιο κουρτινόξυλο ταιριάζει στο χώρο σας, στα χρώματα που κυριαρχούν στο χώρο σας αλλά και στη γραμμή που θέλετε να ακολουθεί ο χώρος σας, αν θα είναι πιο μοντέρνα ή πιο παραδοσιακή γραμμή.

 • 2. Κάνουν όλα τα Κουρτινόξυλα για όλες τις κουρτίνες;

  Όλα τα κουρτινόξυλα που έχουν σωλήνα και κρίκους μπορούν να πάρουν κουρτίνες είτε με τρέσα και με γαντζάκια να περαστούν πάνω στον κρίκο είτε κουρτίνες που έχουν ήδη ενσωματωμένους τους κρίκους περνώντας την απευθείας στην σωλήνα.

  Τα κουρτινόξυλα που είναι σιδηρόδρομοι μπορούν να πάρουν μόνο κουρτίνα που έχει ραμμένη τρέσα. Αυτό ισχύει και όταν επιλέξετε κάποιο διπλό κουρτινόξυλο να έχει σιδηρόδρομο για δεύτερη κουρτίνα.

 • 3. Πως να μετρήσω για τα Κουρτινόξυλα;

  Μετράμε το πλάτος της μπαλκονόπορτας ή του παράθυρου και προσθέτουμε 40 πόντους συνολικά (20 από κάθε μεριά). Η κουρτίνα θα σταματάει αρκετά νωρίτερα στα σημεία που θα βιδωθούν τα στηρίγματα.

 • 4. Τι κάνω αν δεν επιτρέπει ο χώρος να αφήσω τέτοιο περιθώριο για το Κουρτινόξυλο;

  Αφήνουμε όσο περιθώριο επιτρέπει ο χώρος από τη μια μεριά και αφήνουμε 20 πόντους από την άλλη. Το κουρτινόξυλο θα είναι παράκεντρο αλλά κάπου πρέπει να μπορούμε να μαζέψουμε την κουρτίνα όταν την ανοίγουμε.

 • 5. Ισχύει το ίδιο αν επιλέξω κουρτινόξυλο τύπου σιδηρόδρομο;

  Όχι, στην περίπτωση αυτού του τύπου κουρτινόξυλου η κουρτίνα πηγαίνει μέχρι την άκρη, οπότε τα περιθώρια μπορεί να είναι μικρότερα.

 • 6. Η διάσταση που θα παραγγείλω το Κουρτινόξυλο αφορά το τελικό μέγεθος ή το μήκος της βέργας;

  Η διάσταση αφορά το μήκος της βέργας και το συνολικό μήκος εξαρτάται από το άκρο που θα μπει σαν τελείωμα. Τα κουρτινόξυλα μπορούν να κοπούν και να προσαρμοστούν στην διάσταση που επιθυμείτε είτε από εμάς είτε από εσάς.