ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

Eκδότης της ιστοσελίδας και των παρόντων όρων: Προσωπική εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. ΒΛΑΧΟΣ», η οποία εδρεύει στην Καισαριανή, στην οδό ΥΜΗΤΤΟΥ 52, με Α.Φ.Μ. 119207825, Δ.Ο.Υ. ΙΖ ΑΘΗΝΩΝ.

1 Σκοπός της ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα www.vlahoshome.com είναι μια σελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου προσβάσιμη μέσω του διαδικτύου. Προσφέρει πόμολα, κουρτινόξυλα, αξεσουάρ τζακιού, είδη κιγκαλερίας και άλλα προϊόντα για λιανική πώληση σε χρήστες του διαδικτύου ή για χρήστες που πλοηγούνται στην Ιστοσελίδα (παρακάτω «η Σελίδα» ή «η Ιστοσελίδα»). 

Η χρήση αυτής της σελίδας από οποιοδήποτε πρόσωπο με σκοπό την επίσκεψη, την αγορά ή την λήψη συμβουλών (παρακάτω «επισκέπτης»), διέπεται από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης

2 Προσωπικά Στοιχεία και Cookies

Η εταιρία μας συλλέγει προσωπικά στοιχεία στα πλαίσια της παρούσας ιστοσελίδας. Οι όροι χρήσης αυτών των στοιχείων περιγράφονται στην ενότητα «Προσωπικά Στοιχεία και Cookies» αυτής της Ιστοσελίδας. Οι επισκέπτες διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία ή και να τα διαγράψουν από την ενότητα ''Ο λογαριασμός μου''.

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει η εταιρία μας συλλέγονται, επεξεργάζονται, καταχωρούνται και αποθηκεύονται με διακριτικότητα, σύμφωνα με τις ισχύουσες ρυθμίσεις της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης περι προστασίας προσωπικών δεδομένων.

3 Πνευματική Ιδιοκτησία

   Η σελίδα μπορεί να περιέχει εμπιστευτικές πληροφορίες που προστατεύονται από τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Ως εκ τούτου τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με τα αρχεία που περιέχονται στην ιστοσελίδα και με κάθε στοιχείο που έχει δημιουργηθεί για την σελίδα (εικόνες, ήχοι, κείμενα, γραφικά, διαγράμματα, κοκ), των βάσεων δεδομένων και των ενημερωτικών κειμένων, είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της και δεν παρέχεται οποιαδήποτε άλλη άδεια καθώς και κανένα άλλο δικαίωμα εκτός από αυτό της ανάγνωσης τους από τους χρήστες του διαδικτύου.

Η αναπαραγωγή μέρους ή ολόκληρου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή επιτρέπεται μόνο για ιδιωτική χρήση. Κάθε αναπαραγωγή και κάθε χρήση αντιγράφων της ιστοσελίδος και του περιεχομένου της απαγορεύεται ρητά.

Απαγορεύεται επίσης η αντιγραφή, η τροποποίηση, η δημιουργία παράγωγων σχεδίων, η συναρμολόγηση, η μετάφραση (εκτός για τις περιπτώσεις που προβλέπονται από τον νόμο), η πώληση, η εκχώρηση, η υπο-αδειοδότηση και η μεταβίβαση κάθε μορφής των δικαιωμάτων που συνδέονται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδος. Επίσης απαγορεύεται ρητά η τροποποίηση του Περιεχομένου ή του Λογισμικού, επιμέρους ή ολόκληρου ή η χρήση τροποποιημένων εκδόσεων του λογισμικού με σκοπό την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις Υπηρεσίες ή την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μέσω μιας διαφορετικής διεπαφής από αυτήν που παρέχεται στον Επισκέπτη από την εταιρία μας για αυτό το σκοπό. 

4 Συμπεριφορά Επισκέπτη

Κάθε επισκέπτης θα πρέπει να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο με σεβασμό στα δικαιώματα των υπολοίπων χρηστών του διαδικτύου.

Ως εκ τούτου, ο επισκέπτης που εισέρχεται στην ιστοσελίδα απαγορεύεται να:

- ανεβάσει, ποστάρει, στείλει με email ή να μεταδόσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο περιεχόμενο που μπορεί να θεωρηθεί παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, απεχθές, ρατσιστικό ή που προσβάλλει την ιδιωτικότητα του άλλου, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός του για την προσωπική του εικόνα ή αποδοκιμαστέο με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

- ανεβάσει, ποστάρει, στείλει με email η να μεταδόσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο κάθε είδους διαφήμιση, προωθητικό υλικό, «junk mail», «spam», «chain letters» ή κάθε άλλου είδους ενοχλητικό υλικό.

- ανεβάσει, ποστάρει, στείλει με email η να μεταδόσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο οποιοδήποτε υλικό περιέχει ιούς ή κάθε είδους ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί να διακόπτουν, να καταστρέφουν ή να περιορίζουν την λειτουργικότητα λογισμικού, εξοπλισμού ή δικτύου τηλεπικοινωνίας.

- προσπαθήσει να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρήστη, του παρόχου ή του δικτύου, εκθέτοντας την ιστοσελίδα σε ιό, δημιουργώντας κορεσμό, «πλημυρίζοντας» το διακομιστή, ή τοποθετώντας την κεφαλίδα ενός πακέτου TCP-IP ή κάθε μέρος της πληροφορίας κεφαλίδας σε ένα email.

- αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν προορίζονται για τέτοιου είδους χρήση ή να αποκτήσει πρόσβαση σε διακομιστή ή λογαριασμό στον οποίο δεν επιτρέπεται να έχει πρόσβαση.

- επιχειρήσει να διερευνήσει ή να δοκιμάσει την ευπάθεια του συστήματος ή του δικτύου ή να παραβιάσει την ασφάλεια ή τα μέτρα ταυτοποίησης χωρίς πρότερη εξουσιοδότηση.

- χρησιμοποιήσει ταυτότητα άλλου χρήστη

- αναλάβει οποιαδήποτε δραστηριότητα ή να υποκινήσει κάποιο άλλο πρόσωπο σε παράνομη ή άλλου είδους δραστηριότητα που προσβάλει τα δικαιώματα της εταιρίας μας, και κάθε άλλου επισκέπτη.

Ο επισκέπτης συμφωνεί να συμμορφώνεται με όλους τους τοπικούς, εθνικούς ή διεθνείς κανονισμούς σχετικά με την συμπεριφορά του στο διαδίκτυο και το αποδεκτό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμοζόμενης νομοθεσίας σχετικά με τη μετάδοση τεχνικών στοιχείων.

Ανά πάσα στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο, η ειταιρία μας μπορεί να κινήσει όλες τις δυνατές διαδικασίες και να τερματίσει την χρήση της Ιστοσελίδας σε κάποιο επισκέπτη, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή την χρήση μιας ή περισσοτέρων υπηρεσιών της εταιρίας μας για κάθε αιτία που παραβιάζει αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης. Η εταιρία μας διατηρεί με κάθε επιφύλαξη το δικαίωμα διεκδίκησης αποζημίωσης από τον επισκέπτη για τυχόν ζημιές ή βλάβες που θα υποστεί, ως αποτέλεσμα μη συμμόρφωσης του με τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης αυτής της Ιστοσελίδας.

5 Ευθύνη

Πρόσβαση και λειτουργικότητα της Ιστοσελίδας

Ο επισκέπτης είναι απόλυτα υπεύθυνος για την εφαρμογή των μέσων πληροφορικής και τηλεπικοινωνίας που επιτρέπουν την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα της εταιρίας μας και τις ικανότητες και την γνώση χρήσης του διαδικτύου και πρόσβασης στην Ιστοσελίδα. Ο επισκέπτης είναι υπεύθυνος για χρεώσεις σύνδεσης και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να αποκτήσει πρόσβαση στο διαδίκτυο ώστε να χρησιμοποιήσει την Ιστοσελίδα της εταιρίας μας.

Δεν φέρουμε καμμία ευθύνη για τη μη διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας (συντήρηση, επισκευή και για οποιοδήποτε άλλο λόγο).

6 Τροποποιήσεις

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να ενημερώνει τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης χωρίς προειδοποίηση.

7 Εγκυρότητα

Σε περίπτωση που κάποιος από τους όρους των όρων και προϋποθέσεων χρήσης είναι άκυρος, είτε λόγω αλλαγών στη νομοθεσία, είτε λόγω δικαστικής απόφασης, αυτό δεν έχει καμία συνέπεια για την εγκυρότητα των λοιπών όρων και προϋποθέσεων χρήσης.

8 Πολιτική τιμών

Οι τιμές των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ίδιες με αυτές με αυτές του φυσικού καταστήματος και στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις ίδιες τιμές ανεξάρτητα από το που θα κάνετε την αγορά σας, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο σε κάποια προϊόντα να υπάρχει διαφορά στις τιμές ή λόγω λάθους, ή επειδή δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα οι τιμές, ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

9 Επιστροφή προϊόντων

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη για την αγορά σας έχετε τη δυνατότητα να μας το στείλετε πίσω (με δικιά σας χρέωση), εντός το πολύ 14 ημερών από την παραλαβή τους, στη διεύθυνση του καταστήματός μας (ΥΜΗΤΤΟΥ 52, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Τ.Κ. 16121), αφού πρώτα έχετε επικοινωνήσει μαζί μας. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και να έχετε φροντίσει για τη συσκευασία τους ωστέ να μην έχουν φθορές κατά την αποστολή τους. Αφού πρώτα παραληφθούν και ελεγχθούν από εμάς και εφόσον δεν έχουν κάποια φθορά θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας ή θα εκδώσουμε πίστωση ίσης αξίας με τα εμπορεύματα που επιστρέψατε (Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Ή Η ΠΙΣΤΩΣΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ). ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ (π.χ. ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ) - ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Η ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ Η ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

10 Πολιτική απορρήτου

Σεβόμαστε απόλυτα τις προσωπικές πληροφορίες που καταχωρείτε στην ιστσελίδα μας.Τις προσωπικές πληροφορίες που καταχωρείτε στη σελίδα μας (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση και όλα τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε στις φόρμες καταχώρησης στοιχείων) τις καταχωρούμε στη βάση δεδομένων μας και τις χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση της παραγγελίας σας ή οποιαδήποτε διευκρίνιση σε σχέση με την παραγγελία σας. Ο μόνος συνεργάτης που τις μοιραζόμαστε είναι η εταιρία που θα αναλάβει την αποστολή της παραγγελία σας (courrier, μεταφορική). Με απόλυτο σεβασμό προς εσάς και τα προσωπικά σας δεδομένα δεν πρόκειται να τα μοιραστούμε ή να τα χρησιμοποιήσουμε ποτέ για κανένα διαφημιστικό σκοπό. Μπορείτε πάντα να τροποποιήσετε ή και να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία απο την ενότητα ''Ο λογαριασμός μου''.