ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Οι παραγγελίες, κατά κανόνα, αποστέλλονται εντός δύο εργάσιμων ημερών από την υποβολή τους(για τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα) . Η αποστολή τους γίνεται συνήθως με τη χρήση μεταφορικής. Η παράδοση γίνεται συνήθως 1-5 εργάσιμες μέρες από την υποβολή τους (για τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα), ωστόσο ο ακριβής χρόνος παράδοσης είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εμάς και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε, τη σπάνια πιθανότητα, να υπάρξει καθυστέρηση. Φροντίζουμε πάντα η συσκευασία των προϊόντων να είναι προσεκτική ώστε να μην υπάρχουν φθορές κατά τη μεταφορά τους

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η παράδοση της αποστολής γίνεται πάντα επί του πεζοδρομίου (Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΡΟΦΟ)

Στην επαρχία τα δέματα αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών

ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η χρέωση της αποστολής εξαρτάται από την διεύθυνση παράδοσης και υπολογίζεται αυτόματα και μπορείτε να την δείτε πριν την πληρωμή σας και την ολοκλήρωση της παραγγελίας αφού πρώτα έχετε εισάγει την διεύθυνση σας. Τα προϊόντα που έχουν μήκος μεγαλύτερο των 3 μέτρων έχουν έξτρα επιβάρυνση λόγω της δυσκολίας στη μεταφορά τους.

ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Πάντα θέλουμε να είστε ικανοποιημένοι από τις αγορές που κάνετε στο κατάστημά μας, Παρακαλούμε να ελέγχετε πάντα τα προϊόντα σας κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που κάποιο είναι ελλατωματικό θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας το αντικαταστήσουμε με δικιά μας χρέωση. Σε κάθε περίπτωση δε θα γίνονται δεκτές επιστροφές για ελλατωματικά προϊόντα μετά από 5 μέρες από την παραλαβή τους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη για την αγορά σας έχετε τη δυνατότητα να μας το στείλετε πίσω (με δικιά σας χρέωση), εντός το πολύ 14 ημερών από την παραλαβή τους, στη διεύθυνση του καταστήματός μας (ΥΜΗΤΤΟΥ 52, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Τ.Κ. 16121), αφού πρώτα έχετε επικοινωνήσει μαζί μας. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και να έχετε φροντίσει για τη συσκευασία τους ώστε να μην έχουν φθορές κατά την αποστολή τους. Αφού πρώτα παραληφθούν και ελεγχθούν από εμάς και εφόσον δεν έχουν κάποια φθορά θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας (Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ)ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ - ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.