Φιλτράρισμα κατά

Τιμή

 • 0,00 € - 80,00 €

Χρώμα

Υλικό κατασκευής

Είδος πόμολου

Κατηγορία

ΠΟΜΟΛΑ ΠΟΡΤΑΣ & ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΣΕ

ΠΟΜΟΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ

Ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία που θα αναδείξει το χώρο σας. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα σε σχέδια, τιμές και χρώματα από τα πιο μοντέρνα ως τα πιο κλασσικά και από τα πιο οικονομικά ως και τα πιο εξεζητημένα πόμολα, πάντα σε άριστη ποιότητα και λογικές τιμές.

Είτε ψάχνετε για να ανανεώσετε τα χερούλια στις πόρτες σας, την κουζίνα, ή την ντουλάπα σας εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε.

Υπάρχουν 138 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-60 από σύνολο 138

Ενεργά φίλτρα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-60 από σύνολο 138

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

 • 1. Τι Πόμολα να διαλέξω;

  Το ποιο πόμολο θα διαλέξετε είναι ζήτημα αισθητικής καθώς όλα τα πόμολα μπαίνουν στις πόρτες. Η συνηθισμένη επιλογή είναι τα πόμολα με ροζέτα που δείχνουν πιο διακριτικά πάνω στην πόρτα, ωστόσο όπως αναφέραμε αυτό είναι καθαρά θέμα αισθητικής.

  Τα χρώματα που βρίσκονται ψηλά σε προτιμήσεις είναι το ματ νίκελ ενώ σε άνοδο είναι και οι πιο σκούρες αποχρώσεις όπως το μαύρο, Επιλογές όπως το χρυσό ματ ή το μπρονζέ ταιριάζουν περισσότερο σε κλασσικά σπίτια.

 • 2. Κάνουν όλα τα Πόμολα για όλες τις πόρτες;

  Τα πόμολα με ροζέτα μπορούν να μπουν σε όλες τις πόρτες που έχουν κλειδαριά με άξονα 8mm (όλες οι κλειδαριές έχουν 8mm άξονα από το 1950 και μετά). Στην περίπτωση που αλλάζετε τα πόμολα χωρίς να βαφτεί η πόρτα πρέπει να δώσετε προσοχή στα σημάδια που θα αφήσουν τα παλιά πόμολα πάνω στην πόρτα.

  Τα πόμολα με πλάκα έχουν μια διαφοροποίηση ως προς την απόσταση από τον άξονα ως την κλειδαρότρυπα καθώς αυτή θα είναι ή 75mm (το συνηθισμένο) ή 90mm (πιο σπάνια) ώστε να διαλέξετε το αντίστοιχο πόμολο.

 • 3. Είναι εύκολο να αλλάξω τα Πόμολα;

  Για να αλλάξουμε τα πόμολα χρειάζεται απλά η χρήση ενος κατσαβιδιού για να βγάλουμε τα παλιά, αν υπάρχουν, και να τοποθετήσουμε τα καινούρια. Το πιθανότερο είναι ότι οι τρύπες από τις παλιές βίδες δεν θα ταιριάζουν αλλά το βίδωμα στο ξύλο της πόρτας είναι μια εύκολη υπόθεση.

 • 4. Τι περιλαμβάνει το κάθε ζευγάρι Πόμολα;

  Σε κάθε ζευγάρι πόμολα με ροζέτα θα βρείτε μέσα στο κουτί τους δύο πόμολα και δύο ροζέτες (ένα για κάθε μεριά της πόρτας), τον άξονα τους, βίδες για να στερεωθούν πάνω στην πόρτα, αλενόβιδες για να σφίξουν τον άξονα και κλειδί άλεν για να τις σφίξετε.

  Σε κάθε ζευγάρι πόμολα με πλάκα θα βρείτε μέσα στο κουτί τους δύο πόμολα ενσωματωμένα στην πλάκα τους (ένα για κάθε μεριά της πόρτας), τον άξονα τους, βίδες για να στερεωθούν πάνω στην πόρτα, αλενόβιδες για να σφίξουν τον άξονα και κλειδί άλεν για να τις σφίξετε.

  Η κλειδαριά και τα κλειδιά είναι ένα ξεχωριστό πακέτο που πωλείται ξεχωριστά από τα πόμολα, σε περίπτωση που δουλεύει σωστά η παλιά κλειδαριά δεν χρειάζεται να την αλλάξετε.

 • 5. Τι Πόμολα να διαλέξω για τα ντουλάπια μου;

  Υπάρχουν δύο βασικές επιλογές, οι λαβίτσες και τα πόμολα με μία βιδα. Οι λαβίτσες ταιριάζουν καλύτερα σε μεγάλες επιφάνειες ενώ τα πόμολα με μία βίδα σε μικρότερες, χωρίς βέβαια αυτό να είναι απόλυτο. Για σωστό αισθητικό αποτέλεσμα καλό θα είναι να ακολουθήσετε μια επιλογή (για παράδειγμα μία κουζίνα να έχει λαβές και στα ντουλάπια και στα συρτάρια της)

  Στην περίπτωση που διαλέξετε τις λαβές κάποιες βγαίνουν σε διάφορες διαστάσεις και μπορείτε να βάλετε διάφορα μεγέθη. Προσπαθήστε όμως να έχετε εώς 3-4 διαφορετικά μεγέθη για να έχετε ένα σωστό αισθητικά αποτέλεσμα.

 • 6. Τι να προσέξω αν αλλάξω Πόμολα στα ντουλάπια μου;

  Αν αλλάζετε πόμολο με μία βίδα, χωρίς να βάψετε τα ντουλάπια, πρέπει να δείτε τι σημάδι αφήνουν τα παλιά πόμολα πάνω στο ντουλάπι.

  Αν αλλάζετε λαβίτσα και βάφετε τα ντουλάπια καλό θα είναι να στοκάρετε τις παλιές τρύπες γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να προσέξετε η νέα λαβίτσα να ταιριάζει στην απόσταση της παλιάς.

 • 7. Πως βιδώνω τα Πόμολα στα ντουλάπια μου;

  Κάθε πόμολο έχει τις αντίστοιχες βίδες οι οποίες είναι σπαστές (τις κόβετε με μία πένσα σε κάποια από τις εγκοπές για να τις προσαρμόσετε στο πάχος των ντουλαπιών σας).