ΠΟΜΟΛΑ ΠΟΡΤΑΣ 110 ΜΑΤ ΟΡΟ ΡΟΖΕΤΑ

Πόμολα πόρτας 110 ματ όρο ροζέτα

44,70 €
με ΦΠΑ Με παραγγελία/Παράδοση σε 5-9 εργάσιμες μέρες

ΠΟΜΟΛΑ ΠΟΡΤΑΣ 110 ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΜΑΤ ΟΡΟ ΜΕ ΡΟΖΕΤΑ

Μια επιλογή που έχει ως κυρίαρχο χρώμα το ματ όρο, ένα διακριτικό χρυσό, ωστόσο διαθέτει και γυαλιστερά στοιχεία ενώ το σχέδιο του ακολουθεί την γραμμή της καμπύλης σε όλη του την κατασκευή

Χρώμα
Κατόπιν παραγγελίας

  Ασφαλής πληρωμή

Όλες οι πληρωμές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα επεξεργάζονται από την Viva wallet

  Πολιτική παράδοσης και επιστροφών

Πάντα προσπαθούμε να αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας το συντομότερο δυνατόν. Πατήστε για να ενημερωθείτε για την πολιτική επιστροφών μας

   •Η συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που θα χρειαστείτε για να τοποθετήσετε το πόμολο στην πόρτα σας, βίδες για να προσαρμοστεί στην πόρτα, πίρο σύνδεσης με την κλειδαριά, βίδες τύπου άλεν για να στερεωθεί το πόμολο πάνω στον πίρο της κλειδαριάς καθώς και το αντίστοιχο κλειδί άλεν για να τις βιδώσετε.

   •Διαθέτουν ελατήριο επαναφοράς το οποίο είναι μεταλλικό και είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι αθόρυβο, να μην είναι σκληρό στο χέρι σας και να αντέχει σε συνεχή χρήση.

   •Το υλικό κατασκευής είναι ο ορείχαλκος. Πρόκειται για ένα κράμα μετάλλων που χρησιμοποιείται για πολλά χρόνια στην βιομηχανία του πόμολου και όχι μόνο. Η σύνθεση του αποτελείται από τον χαλκό και τον ψευδάργυρο. Κάθε πόμολο έχει επιστρωθεί με βερνίκι μετάλλων ώστε πέρα από ένα εξαιρετικό φινίρισμα να διαθέτει και αντισκωριακή προστασία.

   •Ο καθαρισμός των πόμολων γίνεται με ένα στεγνό ή νωπό πανάκι με νερό και δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται κανένα απορρυπαντικό. Αυτό είναι αρκετό για να έχετε ένα πόμολο σε άριστη κατάσταση.

   •Πάντα ελέγχουμε κάθε συσκευασία, πριν την αποστολή της, ώστε να βεβαιωθούμε για την άριστη κατάσταση των πόμολων και να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να μην περιλαμβάνει η συσκευασία όλα τα εξαρτήματα.

   •Στο κατάστημα μας μπορείτε επίσης να βρείτε τη μεγάλη μας συλλογή σε ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ.

Viometale
110

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Πόμολα πόρτας
Υλικό κατασκευής
Ορείχαλκος
Χώρα κατασκευής
Ελλάδα
Είδος πόμολου
Ροζέτα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν