ΠΟΜΟΛΑ ΠΟΡΤΑΣ 850 ΜΑΤ ΝΙΚΕΛ ΠΛΑΚΑ

Πόμολα πόρτας 850 ματ νίκελ πλάκα

35,20 €
με ΦΠΑ Με παραγγελία/Παράδοση σε 5-9 εργάσιμες μέρες

ΠΟΜΟΛΑ ΠΟΡΤΑΣ 850 ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΜΑΤ ΝΙΚΕΛ ΜΕ ΠΛΑΚΑ

Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι αντιστέκεται στην σκουριά ακόμα και όταν το σπίτι σας βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα

Χρώμα
Κατόπιν παραγγελίας

  Ασφαλής πληρωμή

Όλες οι πληρωμές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα επεξεργάζονται από την Viva wallet

  Πολιτική παράδοσης και επιστροφών

Πάντα προσπαθούμε να αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας το συντομότερο δυνατόν. Πατήστε για να ενημερωθείτε για την πολιτική επιστροφών μας

   •Η συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που θα χρειαστείτε για να τοποθετήσετε το πόμολο στην πόρτα σας, βίδες για να προσαρμοστεί στην πόρτα, πίρο σύνδεσης με την κλειδαριά, βίδες τύπου άλεν για να στερεωθεί το πόμολο πάνω στον πίρο της κλειδαριάς καθώς και το αντίστοιχο κλειδί άλεν για να τις βιδώσετε.

   •Διαθέτουν ελατήριο επαναφοράς το οποίο είναι μεταλλικό και είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι αθόρυβο, να μην είναι σκληρό στο χέρι σας και να αντέχει σε συνεχή χρήση.

   •Το υλικό κατασκευής είναι το ανοξείδωτο ατσάλι (INOX). Πρόκειται για ένα μέταλλο που χρησιμοποιείται για πολλά χρόνια στην βιομηχανία του πόμολου και όχι μόνο. Η σύνθεση του σας εξασφαλίζει από το ενδεχόμενο της εμφάνισης σκουριάς.

   •Ο καθαρισμός των πόμολων γίνεται με ένα στεγνό ή νωπό πανάκι με νερό και δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται κανένα απορρυπαντικό. Αυτό είναι αρκετό για να έχετε ένα πόμολο σε άριστη κατάσταση.

   •Πάντα ελέγχουμε κάθε συσκευασία, πριν την αποστολή της, ώστε να βεβαιωθούμε για την άριστη κατάσταση των πόμολων και να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να μην περιλαμβάνει η συσκευασία όλα τα εξαρτήματα.

   •Στο κατάστημα μας μπορείτε επίσης να βρείτε τη μεγάλη μας συλλογή σε ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ.

Viometale
850

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Πόμολα πόρτας
Υλικό κατασκευής
Ανοξείδωτο
Χώρα κατασκευής
Ελλάδα
Είδος πόμολου
Πλάκα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν