Έχετε διαλέξει το κουρτινόξυλο που σας αρέσει αλλά δεν ξέρετε ποιο είναι το σωστό μήκος; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

 
    Μετρήστε το πλάτος του παράθυρου ή της μπαλκονόπορτας που θέλετε να κρεμάσετε το κουρτινόξυλο. Κατά κανόνα θα πρέπει να προσθέσετε 40 - 50 cm από το πλάτος του παράθυρου.
Αρκετές φορές όμως θα συναντήσετε κάποιο εμπόδιο στο πλάι του παράθυρου (κάθετος τοίχος, aircondition, έπιπλα κ.α.). Σε αυτή την περίπτωση αφήστε όσο περιθώριο επιτρέπει ο χώρος σας από τη μεριά του εμπόδιου και αφήστε αρκετό περιθώριο από την άλλη μεριά ώστε να μαζεύετε την κουρτίνα όταν θέλετε να ανοίξετε το παράθυρο.
      Οι σωλήνες των κουρτινόξυλων βγαίνουν σε προκαθορισμένες διαστάσεις και μετά κόβονται στην διάσταση που εσείς επιθυμείτε ή από εμάς ή επιτόπου από όποιον τοποθετήσει το κουρτινόξυλο. Αν θέλετε να κόψουμε το κουρτινόξυλο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας τα στοιχεία της παραγγελίας σας, τον κωδικό του κουρτινόξυλου και την διάσταση που επιθυμείτε να το κόψουμε. Το μήκος του κουρτινόξυλου αφορά πάντα το μήκος της σωλήνας (το συνολικό μήκος θα είναι μεγαλύτερο καθώς θα προστεθούν και οι δύο άκρες.)
       Αν έχετε οποιαδήποτε απορία για το σωστό μήκος του κουρτινόξυλου παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν προχωρήσετε στην παραγγελία σας ή ρίξτε μια ματιά στο blog μας. Πατήστε στο σύνδεσμο για διαλέξετε τα κουρτινόξυλα σας!!!