Κουρτινόξυλο Φ25 LEADER STRASS

Κουρτινόξυλο Φ25 LEADER STRASS ματ νίκελ

182,00 €
με ΦΠΑ / Με παραγγελία / Παραλαβή σε 2-6 εργάσιμες μέρες από το κατάστημα (Είδη κιγκαλερίας Βλάχος - Υμηττού 52, Καισαριανή) ή αποστολή σε 3-8 εργάσιμες μέρες.

Κουρτινόξυλο leader strass ανοξείδωτο Φ25 ματ νίκελ της εταιρίας Ανάρτηση

Για όλους τους χώρους του σπιτιού σας, με απλό σχεδιασμό και τα strass από swarovski στα άκρα για να ξεχωρίζει. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις και με τη δυνατότητα να διαθέτει εσωτερικά δεύτερη σωλήνα ή σιδηρόδρομο για να κρεμάσετε δύο κουρτίνες.

Το κουρτινόξυλο προτείνεται να είναι 40 cm μεγαλύτερο από το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα σας και κόβεται στις διαστάσεις σας ανάλογα με το χώρο σας.

Χρώμα
Κατόπιν παραγγελίας

  Ασφαλής πληρωμή

Όλες οι πληρωμές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα επεξεργάζονται από την Viva wallet

  Πολιτική παράδοσης και επιστροφών

Πάντα προσπαθούμε να αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας το συντομότερο δυνατόν. Πατήστε για να ενημερωθείτε για την πολιτική επιστροφών μας

Το κουρτινόξυλο αποτελείται από ανοξείδωτη σωλήνα, ανοξείδωτα στηρίγματα, κρίκους και άκρα για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα σκουριάς.  Το σετ έχει 10 κρίκους ανά μέτρο σωλήνας (τα 2 μέτρα έχουν 20 κρίκους, τα 2,40 μέτρα έχουν 24 κρίκους κοκ) και 2 στηρίγματα ενώ στα 3 μέτρα και πάνω έχει 3 στηρίγματα. Πάντα περιλαμβάνοται τα αντίστοιχα γαντζάκια για το κρέμασμα της κουρτίνας καθώς και βίδες και ούπατ για το στερέωμα του κουρτινόξυλου στον τοίχο.

Ανάρτηση
LEADER STRASS

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Κουρτινόξυλα
Υλικό κατασκευής
Ανοξείδωτο
Χώρα κατασκευής
Ελλάδα
Διάμετρος
Φ25

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν