Σιδηρόδρομος 25mm ματ μαύρο
Στήριγμα
Σιδηρόδρομος 25mm ματ μαύρο
Στήριγμα

Σιδηρόδρομος 25mm ματ μαύρο

18,60 €
με ΦΠΑ / Με παραγγελία / Παραλαβή σε 3-7 εργάσιμες μέρες από το κατάστημα (Είδη κιγκαλερίας Βλάχος - Υμηττού 52, Καισαριανή) ή αποστολή σε 5-9 εργάσιμες μέρες.

Σιδηρόδρομος με προφίλ 25mm σε μαύρο χρώμα

Μια απλή και διακριτική λύση για τον χώρο σας. Ένας σιδηρόδρομος με γαντζάκια σε μαύρο χρώμα με λεπτό προφίλ 25mm και μεταλλικά στηρίγματα που έχουν εύκολο κούμπωμα - ξεκούμπωμα για να κατεβάζετε εύκολα την κουρτίνα. Οι διαστάσεις 2,20m και πάνω διαθέτουν 3 στηρίγματα.

Κατόπιν παραγγελίας

  Ασφαλής πληρωμή

Όλες οι πληρωμές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα επεξεργάζονται από την Viva wallet

  Πολιτική παράδοσης και επιστροφών

Πάντα προσπαθούμε να αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας το συντομότερο δυνατόν. Πατήστε για να ενημερωθείτε για την πολιτική επιστροφών μας

 •Η συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που θα χρειαστείτε για να τοποθετήσετε το σιδηρόδρομο στον τοίχο σας, σιδηρόδρομο από αλουμίνιο, γαντζάκια για να κρεμάσετε τις κουρτίνες σας (10 γαντζάκια ανά μέτρο σιδηρόδρομου), 2 στηρίγματα σε διαστάσεις ως και 2,00 μέτρα και 3 στηρίγματα στις διαστάσεις στα 2,20 μέτρα και πάνω, 2 άκρα, βίδες για να προσαρμοστούν τα στηρίγματα στον τοίχο, ούπατ και χούκς.

 •Το υλικό κατασκευής του σιδηρόδρομου είναι το αλουμίνιο ώστε να μην σκουριάζει. Το υλικό κατασκευής των στηριγμάτων αλουμίνιο. Πρόκειται για ένα μέταλλο που χρησιμοποιείται για πολλά χρόνια στην βιομηχανία του κουρτινόξυλου και όχι μόνο. Η σύνθεση του σας εξασφαλίζει από το ενδεχόμενο της εμφάνισης σκουριάς. Τα γαντζάκια διαθέτουν ροδάκια και η κύλιση τους είναι απροβλημάτιστη.

 •Ο καθαρισμός των κουρτινόξυλων γίνεται με ένα στεγνό ή νωπό πανάκι με νερό και δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται κανένα απορρυπαντικό. Αυτό είναι αρκετό για να έχετε το σιδηρόδρομό σας σε άριστη κατάσταση.

 •Πάντα ελέγχουμε κάθε συσκευασία, πριν την αποστολή της, ώστε να βεβαιωθούμε για την άριστη κατάσταση των κουρτινόξυλων και να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να μην περιλαμβάνει η συσκευασία όλα τα εξαρτήματα.

 •Στο κατάστημα μας μπορείτε επίσης να βρείτε τη μεγάλη μας συλλογή σε ΠΟΜΟΛΑ.

oem
M251

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Κουρτινόξυλα
Υλικό κατασκευής
Αλουμίνιο
Χώρα κατασκευής
Κίνα
Διάμετρος
Σιδηρόδρομος

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν