Κουρτινόξυλο CHICAGO ΔΙΠΛΟ

Κουρτινόξυλο CHICAGO ΔΙΠΛΟ ματ νίκελ

90,00 €
με ΦΠΑ / Με παραγγελία / Παραλαβή σε 2-6 εργάσιμες μέρες από το κατάστημα (Είδη κιγκαλερίας Βλάχος - Υμηττού 52, Καισαριανή) ή αποστολή σε 3-8 εργάσιμες μέρες.

Κουρτινόξυλο Chicago Διπλό σιδηρόδρομος ματ νίκελ της εταιρίας Ανάρτηση

Ταιριάζει εξαιρετικά σε όλους τους χώρους, σαλόνι ή κρεβατοκάμαρα, με τον απλό σχεδιασμό του. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις.

Ακολουθεί μια γραμμή γεωμετρικού σχεδιασμού σε όλα τα εξαρτήματα του, μια πιο απόλυτη τάση στη μόδα για μοντέρνους χώρους.

Το κουρτινόξυλο αντί των κρίκων είναι σιδηρόδρομος και περιέχει τα κλασσικά γαντζάκια για να κρεμάσετε τις κουρτίνες σας. Τα στηρίγματα, σε αντίθεση με την επιλογή της κλασσικής σωλήνας, δεν εμποδίζουν την κίνηση της κουρτίνας.

Το κουρτινόξυλο προτείνεται να είναι 20 cm μεγαλύτερο από το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα σας και κόβεται στις διαστάσεις σας ανάλογα με το χώρο σας.

Χρώμα
Κατόπιν παραγγελίας

  Ασφαλής πληρωμή

Όλες οι πληρωμές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα επεξεργάζονται από την Viva wallet

  Πολιτική παράδοσης και επιστροφών

Πάντα προσπαθούμε να αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας το συντομότερο δυνατόν. Πατήστε για να ενημερωθείτε για την πολιτική επιστροφών μας

    •Η συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που θα χρειαστείτε για να τοποθετήσετε το κουρτινόξυλο Chicago Διπλό στον τοίχο σας, αλουμινένια σωλήνα σιδηρόδρομου, γαντζάκια για να κρεμάσετε τις κουρτίνες σας (10 ανά μέτρο σωλήνας), 2 στηρίγματα σε διαστάσεις ως και 2,40 μέτρα και 3 στηρίγματα στις διαστάσεις στα 3 μέτρα και πάνω, 2 διακοσμητικά άκρα, βίδες για να προσαρμοστούν τα στηρίγματα στον τοίχο,  βίδες τύπου άλεν για να στερεωθούν τα άκρα και τα στηρίγματα πάνω στη σωλήνα, το αντίστοιχο κλειδί άλεν για να τις βιδώσετε καθώς και ούπατ και χούκς. Αν επιλέξετε την παραλλαγή του διπλού κουρτινόξυλου η συσκευασία θα διαθέτει επίσης σιδηρόδρομο με τα ανάλογα στηρίγματα με δύο υποδοχές και με τάπες για άκρα.

   •Το υλικό κατασκευής της σωλήνας είναι το αλουμίνιο ώστε να μην σκουριάζει και ο σχεδιασμός του σχήματος της σωλήνας είναι τέτοιος ώστε να μην λυγίζει. Το υλικό κατασκευής των στηριγμάτων και των άκρων είναι το ζάμακ. Πρόκειται για ένα κράμα μετάλλων που χρησιμοποιείται για πολλά χρόνια στην βιομηχανία του κουρτινόξυλου και όχι μόνο. Η σύνθεση του αποτελείται από τον ψευδάργυρο, το αλουμίνιο, το μαγνήσιο και τον χαλκό. Κάθε εξάρτημα (άκρα, στηρίγματα) έχει επιστρωθεί με βερνίκι ώστε πέρα από ένα εξαιρετικό φινίρισμα να διαθέτει και αντισκωριακή προστασία. Οι κρίκοι διαθέτουν εσωτερικά πλαστική επένδυση για να προστατεύεται η σωλήνα και να μην προκαλείται θόρυβος κατά την κύλιση τους.

   •Ο καθαρισμός των κουρτινόξυλων γίνεται με ένα στεγνό ή νωπό πανάκι με νερό και δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται κανένα απορρυπαντικό. Αυτό είναι αρκετό για να έχετε το κουρτινόξυλο Chicago Διπλό σε άριστη κατάσταση.

   •Πάντα ελέγχουμε κάθε συσκευασία, πριν την αποστολή της, ώστε να βεβαιωθούμε για την άριστη κατάσταση των κουρτινόξυλων και να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να μην περιλαμβάνει η συσκευασία όλα τα εξαρτήματα.

   •Στο κατάστημα μας μπορείτε επίσης να βρείτε τη μεγάλη μας συλλογή σε ΠΟΜΟΛΑ.

Ανάρτηση
CHICAGO

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Κουρτινόξυλα
Υλικό κατασκευής
Αλουμίνιο
Χώρα κατασκευής
Ελλάδα
Διάμετρος
Σιδηρόδρομος

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν